« too heart rocking | Hoofdmenu | hoe organiseer ik een festival »

23 oktober 2006

Reacties

air force one

is not willing to drop, only that one year which spends in other shore.if all turn the recollection, you also turned the recollection.

Petra

Pleuntje zegt het met citaten: 'Live to the point of tears' (Camus) en 'My true gladness meets the hunger of the world' (Phillip Yancey). Thank you so much Pleun!

Petra Moes

Mam zegt: een spontane knuffel doet mijn hart sneller kloppen. : ).

Petra

hee reneeee, smartie ben jij ; ). mail je adres even naar mij, komt de tony gewoon naar parijs, cool! en tja, je bent een priem, maar als er weinig reacties zijn is de kans op een tshirt ook wel weer heeeel groot : ).

Rene

Ha, ik zat al te wachten op de eerste reactie, aangezien 1 geen priem is en 2 wel. Gelukkig is 3 ook een priem, dus voila mijn reactie

MIJN heartrocking moment is wel wanneer gasten gemeend zeggen dat ze prettig bediend zijn. Blije gasten. Oftewel de kick van de tevreden gast. Daar doe je het uiteindelijk voor.... (de fooi is dan lekker meegenomen) Het feit dat je deel uitmaakt van de beleving èn herinnering aan het bezoek aan mijn werkgever....

Henk-Jan Winkeldermaat

Ramses Shaffy en Liesbeth List in Pastorale (ja, ik weet 't) en dan met een lief klein meisje dat met een ballonnetje speelt.

http://www.dailymotion.com/henkjan/video/x1m1a_kikis-ballonnetje

Petra Moes

Bas Nadorp (www.bncp.nl) zegt: MIJN heartrocking Time was dit jaar toch wel 90 min Alpha met het weerzien van RudeBoy en zijn maten: de beste crossover band met de meeste energie en lol !

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.